Maart: Chickslovefood bereidt je voor op de lente met deze recepten
Het is maart en we laten de koude wintermaanden achter ons. De zon schijnt langer en de warmere, aangename temperatuur komt langzaam onze kant op. Maart is dan ook de maand om uit je schulp te kruipen, op te ruimen, nieuwe dingen uit te proberen en natuurlijk te genieten van goed eten. Nina en Elise van Chickslovefood helpen hierbij door je te voorzien van makkelijke, snelle en vooral lekkere recepten.
Nina (32) en Elise (33) runnen samen ’s lands meest populaire foodblogplatform Chickslovefood.com en hebben inmiddels 5 bestseller kookboeken in de winkels liggen. Het 5 or less-kookboek; Het Skinny Six-kookboek; Het meal planning-kookboek; Het kidsproof-kookboek en Het daily dinner-kookboek. Hun meest populaire concept: ‘5 or less’: lekkere en makkelijke gerechten die je kan maken met maximaal 5 ingrediënten + peper, zout en olie!
Chickslovefood zijn gestart met een spanakopita plaattaart gevolgd door noedels met biefstukreepjes en paksoi. Haal de lente in huis met romige wraps met kip of geniet van een aardappel-paprikasoep met halloumi.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Vlaai mag alleen nog ‘Limburgs’ heten als-ie dagvers is én uit provincie komt
-
PREMIUMRecepten
Karaage, Yakisoba en hambagu: De Japanse keuken heeft meer te bieden dan sushi
Geen kwaad woord over sushi, maar de Japanse keuken heeft meer te bieden, weten ook meneer en mevrouw Hamersma. Bak eens een hambagu (hamburger). Sake is niet verplicht, er kan ook wijn bij. Voor lekker eten en drinken moet je bij kookboekkenner Karin en wijngoeroe Harold Hamersma zijn, deze week tippen ze drie Japanse recepten. -
‘Van het geld dat je bij verstopping aan een loodgieter uitgeeft, kun je voor de rest van je leven frituurvet kopen’
Frituurvet door de plee, doortrekken en weg ermee? Nee! De vervelende eigenschap van bakvet is dat het eenmaal gestold aan de binnenkant van de leidingen gaat zitten, en dat vervolgens alles eraan blijft plakken. ,,Van wat je bij een verstopping thuis kwijt bent aan een loodgieter, kun je waarschijnlijk voor de rest van je leven frituurvet kopen.’’ -
PREMIUMhuisarts vertelt
Tom (27) heeft een nieuwe vriendin en plots spelen zijn prikkelbare darmen weer op
Bij Tom spelen zijn prikkelbare darmen weer op. Spanningen zijn de boosdoener, maar waar die vandaan komen, is hem een raadsel. Zijn vriendin geeft onbedoeld toch een hint. -
PREMIUMMet video20
Experts delen hun tips om lastminute zomerfit te worden: 'Stop 2 weken met alle suikers’
Eindelijk mooi weer op komst! Alleen: hoe zit jij in je vel? Moet er nog wel het een en ander gebeuren? Wie nú in actie komt, is nog op tijd om de winterkilo’s aan te pakken. Twee experts delen hun beste tips en oefeningen voor billen, buik en armen. ,,Stop met alle suikers en doe drie keer in de week krachttraining.’’
-
consumentenbond
De keukenmachine is ideaal voor wie graag bakt, dit is de beste
-
-
-
met foto's
Eigenaar Hollands snoepzaakje kijkt met verbazing naar bestelling tv-kok Nigella Lawson: ‘Ze is echt hardcore’
De bekende Britse tv-kok Nigella Lawson heeft de eigenaar van een ouderwets Amsterdams snoepwinkeltje bijzondere feestdagen bezorgd. Lawson promootte het zaakje onlangs al in haar kerstspecial op tv en deze week ook nog bij haar bijna 3 miljoen Instagramvolgers. De eigenaar heeft veel ervaring, maar stond toch te kijken van Lawsons bestelling. De vraag is wel: brak ze de huisregels? -
PREMIUMVoor jou getest
Van dit merk heb je vast nog nooit gehoord, maar zij maken de lekkerste kant-en-klaarpannenkoeken
Een op de drie Nederlanders eet minstens eens per maand pannenkoeken. Bij voorkeur belegd met stroop, poedersuiker of spek. Tijd voor een blinde smaaktest met 10 kant-en-klaarsoorten uit de supermarkt. ,,Deze heeft alles: aantrekkelijk om te zien, mooi smeuïg en een lekkere smaak.’’
-
PREMIUM40
Carnivoren , keto- of raw vegan-dieet: gezond of onverstandig?
-
Culinair festival gaat plots niet door: organisatie wacht acht maanden tevergeefs op vergunning
Het culinaire festival Haagse Wereld Hapjes gaat opeens niet door. Organisator Lisette Ernens wacht al acht maanden vergeefs op een vergunning voor het pinksterevenement. En nu is het te laat: ,,Zo is het echt niet leuk meer.”Den Haag -
-
PREMIUMVoor jou geproefd
Dit is de allerlekkerste slagroomtaart: ‘Perfect van smaak, niet te zoet en mooi stevig van structuur’