1. Omwonenden van piepklein frietzaakje worden gek van de ‘TikTokrijen’, gemeente wil ingrijpen
    PREMIUM

    Omwonenden van piepklein frietzaak­je worden gek van de ‘TikTokrij­en’, gemeente wil ingrijpen

    Via sociale media als TikTok en Instagram vergaarde een frietzaak in Amsterdam zo veel populariteit met zijn patat met toppings als Parmezaanse kaas, truffelmayonaise of cheddar dat er vaak gigantische rijen voor de deur staan. Nu wil de gemeente dat in de rij voor de deur nog maar tien mensen mogen staan die besteld hebben. Het bedrijf noemt de regel onwerkbaar en wil dat de rechter ingrijpt.
    Amsterdam
  2. Vrienden in shock na ‘gruwelijke’ dood vermiste Laura (66) op Tenerife: ‘Het houdt hele eiland in zijn greep’

    Vrienden in shock na ‘gruwelijke’ dood vermiste Laura (66) op Tenerife: ‘Het houdt hele eiland in zijn greep’

    Vrienden van de vermiste Laura Trappeniers (66), die vermoord werd teruggevonden op Tenerife, kunnen het nieuws amper bevatten. ,,Niets deed ons vermoeden dat er zoiets ergs zou kunnen gebeuren”, klinkt het. Het lichaam van de Belgische werd afgelopen zaterdag in zee gevonden. Lokale media melden dat er een zak over haar hoofd was getrokken en dat beide benen en een hand ontbraken. Marc Olbrechts (71), de echtgenoot van Laura Trappeniers, is nog spoorloos.
  1. Italiaanse media na rampavond AS Roma: ‘Gebruikelijke Karsdorp, gewoon ongeschikt door dit niveau’

    Italiaanse media na rampavond AS Roma: ‘Gebruike­lij­ke Karsdorp, gewoon ongeschikt door dit niveau’

    Jeremie Frimpong heeft donderdagavond met Bayer Leverkusen een grote stap gezet naar de finale van de Europa League. In Italië werd, mede dankzij een grote fout van Rick Karsdorp, met 0-2 gewonnen van AS Roma. Italiaanse media spraken van een Karsdorp-ramp. In de andere halve finale mag het Nederlands getinte Atalanta dankzij een doelpunt van voormalig PEC-Zwolle spits Gianluca Scamacca blijven hopen op een plek in de eindstrijd.