Norebbo
Volledig scherm
© Norebbo

Zelf aan de slag: kijk hier waar Google jou heeft gevolgd

Welke plekken heeft Google ooit van jou geregistreerd? De Twentsche Courant Tubantia biedt de mogelijkheid aan dat zelf te kunnen zien. Via de tool hieronder kun je een kaart maken van alle locaties die Google ooit van jou heeft opgeslagen. Precies zoals je in het verhaal met Martijn Bekhuis ziet. Zo zie je direct hoe het met jouw privacy gesteld is. 

  1. Meer dan miljoen Nederlanders kijken illegaal televisie: goedkoop maar niet zonder risico
    PREMIUM
    tv-piraten
    3

    Meer dan miljoen Nederlan­ders kijken illegaal televisie: goedkoop maar niet zonder risico

    Meer dan een miljoen Nederlanders kijken voor een habbekrats illegaal televisie en streamingsdiensten via internet. Daarmee zijn we koploper in Europa. Justitie pakt grote criminele aanbieders aan, maar de thuisgebruiker blijft vooralsnog buiten schot. Terwijl die net zo goed strafbaar handelt. Bedrijven die legaal tv aanbieden en waakhond Brein vinden dat het Openbaar Ministerie best meer mag ingrijpen.
  2. Hoor je iets minder? Gehoorapparaten zijn kleiner en zitten vol technische innovaties
    PREMIUM
    vijf tips

    Hoor je iets minder? Gehoorappa­ra­ten zijn kleiner en zitten vol technische innovaties

    Heb jij een partner die steeds de tv een tikkie te hard zet, of maak je je daar zelf schuldig aan? Dan is dit artikel hopelijk niet aan dovemansoren gericht. Het is namelijk vaak de eerste indicatie van gehoorverlies. Gelukkig worden hoorapparaten steeds beter en mooier, merkt techjournalist Anton Damen. ,,Ze hebben ook ruisonderdrukking en bluetooth ingebouwd. Technisch kan steeds meer, ik heb geen last van geroezemoes in een druk gezelschap’’, zegt een ervaringsdeskundige.