Samsung Galaxy S10
Volledig scherm
Samsung Galaxy S10 © @Rquandt

Dit zijn waarschijnlijk de Nederlandse prijzen van de nieuwe Galaxy S10

Er is een lijst met Nederlandse prijzen verschenen van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S10. Het goedkoopste model, de S10e, zou 749 euro gaan kosten. De duurste uitvoering van het vlaggenschip is de Galaxy S10+ met 12GB werkgeheugen en 1 terabyte opslag. Die kost bijna 1500 euro.

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    24

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Nieuwe miljardenboetes dreigen voor Meta, Google en Apple, onderzoek naar overtredingen gestart

    Nieuwe miljarden­boe­tes dreigen voor Meta, Google en Apple, onderzoek naar overtredin­gen gestart

    Apple, Google en Meta moeten vrezen voor nieuwe Europese miljardenboetes. De Europese Commissie is onderzoeken gestart om te kijken of Meta, Google en Apple zich wel aan de nieuwe internetregels van de Digital Markets Act (DMA) houden. Sinds begin deze maand wordt hun macht ingeperkt, maar het dagelijks bestuur van de Europese Unie (EU) vermoedt dat ze niet genoeg moeite hebben gedaan om daaraan te voldoen.