José Roselló en zijn echtgenote Victoria in het rouwcentrum in Málaga nadat hun zoontje dood was gevonden in de put.
Volledig scherm
José Roselló en zijn echtgenote Victoria in het rouwcentrum in Málaga nadat hun zoontje dood was gevonden in de put. © AP

Vader Julen: Ik vervloek mezelf en zal nooit meer een bord paella aanraken

De vader van Julen, het tweejarige Spaanse jochie dat overleed door een val in een diepe put, vervloekt zichzelf en de noodlottige zondag waarop hij met zijn vrouw en hun zoontje een kennis bezocht in de bergen bij Málaga. Dat heeft José Roselló (29) gezegd in een interview waarin hij iedereen bedankt die hielp bij het oplossen van de verdwijningszaak.  

  1. Niet heel modern, wel heel precies en ze gaan 3700 kilometer per uur: dit zijn de ATACMS-raketten
    PREMIUM

    Niet heel modern, wel heel precies en ze gaan 3700 kilometer per uur: dit zijn de ATACMS-raketten

    Oekraïne heeft de eerste Amerikaanse ATACMS-langeafstandsraketten ontvangen en ze ook meteen gebruikt. Een Russisch vliegveld op de Krim en Russische troepen in de havenstad Berdjansk werden geraakt. Volgens experts is het een kwestie van tijd voordat de strategisch belangrijke en symbolische Kertsj-brug tussen de Krim en het vasteland (ook wel ‘Poetinbrug’ genoemd) onder vuur wordt genomen. ,,Ik vermoed dat ze nu met de voorbereiding bezig zijn”, aldus expert Patrick Bolder.
  2. Israël bereidt grootschalige operatie voor in Rafah, waar de helft van Gaza's inwoners naar toe vluchtte
    PREMIUM

    Israël bereidt grootscha­li­ge operatie voor in Rafah, waar de helft van Gaza's inwoners naar toe vluchtte

    Israël is ‘vergevorderd’ met uitgestelde plannen voor een grootschalige grondoperatie in Rafah, in het zuiden van Gaza. Na de recente clash met Iran heeft Rafah - waar de top van Hamas zich zou hebben verschanst - weer de hoogste prioriteit voor premier Netanyahu. Een volgend humanitair drama dreigt, want meer dan de helft van de 2,3 miljoen mensen in Gaza is naar deze stad gevlucht.