EPA
Volledig scherm
© EPA

Modeontwerper Hubert de Givenchy overleden

Hubert de Givenchy, oprichter van het gelijknamige Franse modehuis, is op 91-jarige leeftijd overleden. Dat melden Franse media vandaag.  Couturier De Givenchy opende in 1952 zijn eerste modewinkel en presenteerde in datzelfde jaar zijn eerste haute couturecollectie. In de jaren daarna groeide hij uit tot één van de beroemdste modeontwerpers ter wereld. 

  1. Kevin Spacey reageert op beschuldigingen in nieuwe docu-serie: ‘Het is gebeurd, maar niet illegaal’

    Kevin Spacey reageert op beschuldi­gin­gen in nieuwe do­cu-se­rie: ‘Het is gebeurd, maar niet illegaal’

    Kevin Spacey heeft gereageerd op beschuldigingen van misbruik die tegen hem gedaan worden in de nog te verschijnen documentaire Spacey Unmasked. In die tweedelige docu, die op 6 en 7 mei verschijnt in het Verenigd Koninkrijk, beschuldigen tien mannen de 64-jarige acteur van seksueel geweld. In een interview met Dan Wootton, getiteld Right of Reply, zegt Spacey: ,,Ik heb niets meer te verbergen.”
  2. Zo veilig is zelf je tanden bleken: ‘Mits gel en bleeklepel verkregen zijn bij de tandprofessional’
    PREMIUM

    Zo veilig is zelf je tanden bleken: ‘Mits gel en bleeklepel verkregen zijn bij de tandprofes­si­o­nal’

    Je hoeft geen BN’er of een Hollywoodster te zijn om een blinkend wit gebit te hebben. Tanden bleken is voor (bijna) iedereen toegankelijk en kun je thuis zelf doen. Maar er is één belangrijke voorwaarde voor je een bleekbehandeling overweegt, waarschuwen een tandarts en docent Mondzorgkunde. Zij leggen ook uit hoe lang je tanden wit blijven, en of het erg is als er geen of een lage concentratie waterstofperoxide in de behandeling zit.