ANP
Volledig scherm
© ANP

Politie stuurt jeugd weg bij kermis

De politie kreeg gisteravond een melding dat jongeren zich misdroegen bij de kermis aan het Bachplein in Schiedam. ,,We hebben geen strafbare feiten waargenomen, maar de jongeren wel weggestuurd want de kermis had al afgelopen moeten zijn'', aldus een politiewoordvoerder.

  1. Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’
    PREMIUM

    Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalma­na­ger na salarisru­zie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

    Ze zijn dikke vrienden en werken samen in een Vlaardings pizzakoeriersbedrijf. W. I. (41) is eigenaar, zijn vriend runt de boel als filiaalmanager. Na een ongeval raakt die echter arbeidsongeschikt. Er ontstaat ruzie over geld. Een conflict dat volgens het Openbaar Ministerie uitmondt in ontvoering en afpersing van de bedrijfsleider. ,,Wil je dat ze je vader ophangen?”
    Vlaardingen
  2. Seksshops verdwijnen, maar deze zaak heeft over klanten niks te klagen: ‘Seks is toch zoiets moois?’
    PREMIUM

    Seksshops verdwijnen, maar deze zaak heeft over klanten niks te klagen: ‘Seks is toch zoiets moois?’

    Van houten dildo's tot plastic vagina's. Veel mensen kopen hun speeltjes tegenwoordig online en daarmee zou de seksshop langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Maar Edward (58) van Sexparadise Eros gelooft daar niks van. Al meer dan zestig jaar draait de zaak als een tierelier. ,,Ik zeg altijd: als je hier komt, zorg dat je niet te geil bent. Anders wil je alles er wel in stoppen.’’
    Rotterdam