Station Schiedam Centrum.
Volledig scherm
Station Schiedam Centrum. © Archieffoto Roel Dijkstra

Station Schiedam Centrum kort ontruimd, om zoektocht naar ‘bedreiger’ in trein

Station Schiedam Centrum is vanavond kort ontruimd geweest. Dit omdat er in een trein iemand bedreigd zou worden. De politie heeft deze trein doorzocht, maar de persoon niet gevonden.

  1. Maakt het uit waar wethouder woont? ‘Als ik verhuis, moet dochter wéér naar andere school’
    PREMIUM

    Maakt het uit waar wethouder woont? ‘Als ik verhuis, moet dochter wéér naar andere school’

    Een Vlaardingse wethouder rijdt dagelijks heen en weer tussen zijn werkplek en woonplaats Barendrecht omdat een verhuizing een te groot offer voor zijn gezin zou zijn. In de Hoeksche Waard haalden ze pas een wethouder binnen uit nota bene het Brabantse Oss. Hij moet dagelijks 170 kilometer autorijden voor zijn nieuwe baan. Raadsleden vinden het soms maar raar, wethouders die niet in ‘hun’ gemeente wonen. De vereniging van wethouders ziet het echter hoofdschuddend aan.
    Rotterdam
  2. Eindhoven in extase: PSV pakt 25ste landstitel na doelpuntrijk kampioensduel met Sparta
    Met fotoreeks & video
    9

    Eindhoven in extase: PSV pakt 25ste landstitel na doelpunt­rijk kampioens­du­el met Sparta

    Het feest kan losbarsten in Eindhoven: PSV heeft zich zondagmiddag voor het eerst sinds zes jaar weer tot landskampioen van Nederland gekroond. Ondanks een moeizaam begin werd Sparta met 4-2 verslagen in het Philips Stadion. Daarmee bewees PSV opnieuw dat er geen maat staat op de ploeg. Lees alles over de festiviteiten in Eindhoven onderaan in ons liveblog. Supporters bestormden het veld na de huldiging, maar gingen ook vrij snel weer de tribunes op.
    Rotterdam