Utopiatv
Volledig scherm
© Utopiatv

Utopiaan Billy van slag na terugkeer van haar ex Ruud

Oud-Utopiaan Ruud Zwaan heeft een comeback in het realityprogramma van SBS6 gemaakt. De 30-jarige verkoper verraste de bewoners, inclusief zijn ex Billy Bakker, gisteren met zijn terugkeer. Vandaag zorgt hij voor behoorlijk wat opschudding door te melden dat er een Utopiaan naar huis zal worden gestuurd.

  1. Tom Egbers en NOS krijgen tijd om tot schikking te komen: ‘Ik vind dat ik een waardig einde verdien’
    met video

    Tom Egbers en NOS krijgen tijd om tot schikking te komen: ‘Ik vind dat ik een waardig einde verdien’

    De NOS en Tom Egbers krijgen tot en met Pasen de tijd om tot een schikking te komen over zijn mogelijke terugkeer als presentator op televisie. Egbers spande het kort geding aan, omdat hij na een jaar thuiszitten vanwege beschuldigingen van wangedrag zo snel mogelijk weer aan het werk wil. Een terugkeer zou echter niet mogelijk zijn vanwege onrust op de redactie, meent de advocaat van de NOS. ,,Een deel van de collega’s dreigde weg te blijven als hij zou worden ingezet.”
  2. Onverwachte wending in Married at first sight: welke koppels blijven getrouwd?
    Met video

    Onverwach­te wending in Married at first sight: welke koppels blijven getrouwd?

    Na weken vol eerste keren, zoals samenwonen en trouwen, zit het erop voor de koppels in Married at first sight. Woensdagavond werd de balans opgemaakt in een laatste gesprek met de experts en presentator Carlo Boszhard. Welk tortelduifjes zien een toekomst met elkaar en wie leveren hun ringen in? En welk stel blijkt tóch niet de eindstreep te hebben gehaald? Let op: dit artikel bevat spoilers. Wil je de uitslag niet weten? Lees dan niet verder.