Facebook foto's van Julia Leda vermoorde vrouw uit Scheveningen in stukken gevonden in Neptunusstraat
Volledig scherm
PREMIUM
Facebook foto's van Julia Leda vermoorde vrouw uit Scheveningen in stukken gevonden in Neptunusstraat © Facebook Julia Leda

Russische Julia in schoonheid ten onder

Het in stukken gesneden lichaam van de vermoorde Russische Julia (30) is vandaag vrijgegeven. Haar Russische man (40) blijft in hechtenis als verdachte van de gruwelijke moord op zijn mooie, spirituele vrouw, besliste de rechter-commissaris eveneens vandaag. Vrienden van de spirituele vrouw doen er alles aan om haar een waardig afscheid te geven.

  1. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.
  2. Testgebied in Zuid-Holland voor drones uit het zicht van piloot

    Testgebied in Zuid-Hol­land voor drones uit het zicht van piloot

    Het Zuid-Hollandse luchtruim krijgt vermoedelijk langs de kust een zone waar getest mag worden met drones die buiten het zicht van de piloot vliegen. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft hiervoor het gebied tussen Katwijk en de Rotterdamse haven aangewezen als voorkeursgebied. De provincie Zuid-Holland kan nu de benodigde procedures starten, waaronder het aanvragen van een vergunning bij de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).
    Den Haag