1. Hij verdiende miljoenen met hasj en pillen: Janus van Wesenbeeck (62) stapt uit de schaduw
    PREMIUM

    Hij verdiende miljoenen met hasj en pillen: Janus van Wesenbeeck (62) stapt uit de schaduw

    Hij schoot en werd beschoten, importeerde duizenden kilo’s drugs, verdiende miljoenen, was de politie vaak te slim af, maar werd uiteindelijk flink gepakt. Een deel van dat leven zagen honderdduizenden kijkers al op Netflix in de serie Undercover en film Ferry. Maar in zijn biografie wordt Eindhovenaar Janus van W. (62) eindelijk Janus van Wesenbeeck genoemd en vertelt hij zijn eigen verhaal.
    Eindhoven
  2. Na de opnames sloeg vonk echt over tussen Martijn en Delfina: ‘Dezelfde reis als Máxima beleefd’
    PREMIUM
    Máxima-serie

    Na de opnames sloeg vonk echt over tussen Martijn en Delfina: ‘Dezelfde reis als Máxima beleefd’

    Voor de nieuwe Videoland-serie Máxima wilden acteurs Martijn Lakemeier en Delfina Chaves Willem-Alexander en Máxima zo geloofwaardig mogelijk spelen. En toen werden ze zelf ook verliefd… op elkaar. In dit interview met ons magazine Mezza vertellen ze alles over de opnames en geven ze een klein kijkje in hun eigen liefdesverhaal. ,,Het sprong er voor mij uit hoe hard Willem-Alexander zijn best deed om te zorgen dat het werkte tussen hem en Máxima.”
  1. Bezweken fietsmerk VanMoof in nieuwe handen: ‘Faillissement is vaak onderdeel van succesverhaal’
    PREMIUM
    Interview
    11

    Bezweken fietsmerk VanMoof in nieuwe handen: ‘Faillisse­ment is vaak onderdeel van succesver­haal’

    VanMoof, het ‘Gucci-tasje onder de e-bikes’, is opgestaan uit het faillissement. Het bedrijf is nu in Britse handen en verkoopt de oude fietsen als nieuwe verbeterde versies. Eliott Wertheimer is zo overtuigd van zijn succes, dat er binnenkort ook een VanMoof-step op de markt komt. Een interview met de nieuwe eigenaar. ,,We kunnen ons geen fouten meer veroorloven.’’
  2. Vitesse krijgt 18 punten aftrek en degradeert uit eredivisie; Arnhemse club behoudt wel licentie
    Met video
    14

    Vitesse krijgt 18 punten aftrek en degradeert uit eredivisie, Arnhemse club behoudt wel licentie

    Vitesse heeft van de licentiecommissie van de KNVB achttien punten aftrek gekregen voor het niet kunnen voldoen aan de licentie-eisen. Met deze puntenstraf is Vitesse officieel gedegradeerd. Vitesse gaat niet in beroep tegen de straf en pakt de kans op licentiebehoud met beide handen aan. ,,Vitesse mag en kan niet verdwijnen”, zegt interim-directeur Edwin Reijntjes strijdvaardig.
    Arnhem

Utrecht

Je eigen regio wordt opgehaald