Medewerkers ProRail liggen eindelijk in bed na dag en nacht doorwerken

De honderden medewerkers van ProRail, VolkerRail en BAM infra en Strukton liggen op één oor. En terecht. Heel de nacht werkten honderden medewerkers met man en macht om alle getroffen sporen weer boomvrij te maken, om de tientallen kapotte bovenleidingen te repareren en om al die gestrande en kapotte treinen weer weg te slepen. 

  1. Pegida-voorman aangehouden in rechtbank omdat hij met koran aan hondenriem slingert
    update/met video

    Pegida-voor­man aangehou­den in rechtbank omdat hij met koran aan hondenriem slingert

    Pegida-voorman Edwin Wagensveld is woensdag aangehouden in de rechtbank in Arnhem, nog voor zijn rechtszaak begon. Hij kwam daar om zijn gebiedsverbod aan te vechten, maar slingerde tegelijkertijd een koran aan een hondenriem in het rond. Hij overtrad hiermee het noodbevel dat hem eerder werd opgelegd. Volgens de gemeente is Wagensveld een mogelijk doelwit van de organisatie achter de recente aanslag in Moskou.
    Arnhem
  2. Toen ze Bastiaan (46) op tv voor het Mafs-altaar zag staan baalde ze enorm, nu is zij zijn nieuwe liefde
    PREMIUM
    married at first sight

    Toen ze Bastiaan (46) op tv voor het Mafs-al­taar zag staan baalde ze enorm, nu is zij zijn nieuwe liefde

    Geen tien cupido's hadden ervoor kunnen zorgen dat Bastiaan en Suzanne uit Married at first sight verliefd zouden worden. Toch vond hij de liefde door op televisie bij het altaar te staan en te trouwen met een onbekende. Vijf maanden na het huwelijk is Bastiaan Peppelenbos (46) uit Den Haag smoorverliefd. Niet op Suzanne, maar op zijn nieuwe liefde. ‘Het is zo leuk allemaal.’
    Den Haag