Schiedamse kerk puilt uit met feestvierders
Waterweg Vandaag

Goedemorgen! Als er ergens carnaval wordt gevierd, dan is dat wel in het van oorsprong katholieke  Schiedam. In de Grote Kerk was het gisteravond dan ook hossen geblazen! Met de Gebroeders Ko, het bekende feestduo, die de boel op stelten zetten. Patiënten zijn de dupe van een vete tussen kaakchirurgen en de raad van bestuur van het Franciscus Gasthuis & Vlietland. Dat stellen tandartsen in de regio. En een vrouw belde vanochtend in Schiedam bij haar buurvrouw aan met een steekwond.

Schiedamse kerk puilt uit met feestvierders
Alaaf in de kerk! Zo'n zevenhonderd feestbeesten kwamen gisteravond samen in de Grote of Sint-Janskerk. Daar klonken geen psalmen, maar onvervalste carnavalskrakers. Het was carnaval voor één nacht. Schiedam heette heel even Brandersgat.
Op de wachtlijst door sluiting kaakchirurgie
De sluiting van de afdeling kaakchirurgie in het Franciscus Gasthuis & Vlietland, zorgt voor wachtlijsten in de andere ziekenhuizen. De tandartsen in de Waterweg-regio luiden de noodklok: ,,De patiënt is de dupe van een vete tussen kaakchirurgen en …
Vrouw met steekwond belt aan bij buurvrouw
De politie doet onderzoek naar een mogelijk steekincident aan de Aleidastraat in Schiedam. Aanleiding daarvoor is dat een bewoonster van die straat vanochtend aanbelde bij de buurvrouw met een steekwond.
Station Schiedam Centrum kort ontruimd, om zoektocht naar ‘bedreiger’ in trein
Station Schiedam Centrum is vanavond kort ontruimd geweest. Dit omdat er in een trein iemand bedreigd zou worden. De politie heeft deze trein doorzocht, maar de persoon niet gevonden.
Museum Vlaardingen dinsdag eindelijk open na brand
Het Museum Vlaardingen gaat dinsdag weer open voor publiek. Het museum werd ruim twee weken geleden geteisterd door een kelderbrand. 
Populair
Bijzondere film gevonden in Handelshuis Vlaardingen
Organisator Sinterklaasintocht Pim Schenkelaars onderscheiden
Geen senior, wel nieuwe Junior Stadsdichter Vlaardingen
Maassluizer krijgt taakstraf voor brandstichting eigen woning
Meer artikelen
Al het Nieuws, Sportnieuws en Regionieuws op de mat?
Neem nu een abonnement op het AD!
Neem een abonnement
Volg ons
Download de app
Klik hier voor de digitale versie van de papieren krant

Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail08@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2024 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden